Прекрасното појавување на Лаки Марфи на изложбата за океанот во Источна Азија во 2022 година

2022-07-05

Прекрасното појавување на Лаки Марфи на изложбата за океанот во Источна Азија во 2022 година

 LuckymurphyBoat china

Среќниот Марфи повторно присуствуваше на западниот брег на Кингдао за2022 МОРСКА ЕКСПО ИСТОЧНА АЗИЈА, од 21 до 23 јуни 2022 година. Како водечки производител на јахти од алуминиумска легура, Qingdao Lucky Murphy Boat Co. отсекогаш била ВИП на Источна Азија MarineExpo.
Во центарот на вниманието на еден од најважните поморски изложби во Кина, ова се елегантните бродови и RIB кои Lucky Murphy ги изложи за посетителите да уживаат во павилјонот N3 на Експо: Jon Boat и централни конзоли AluminumRIB. Тие имаат прекрасен изглед, голем простор и удобно возење, кои се многу погодни за семеен риболов и морска рекреација и рекреација.

 China aluminum boataluminum boat china supplier

Алуминиумските конзоли Jon Boatand Centre Consoles RIB привлекоа големо внимание од изложувачите кога беа поставени, а на денот на изложбата имаше многу групи професионални клиенти кои беа заинтересирани за двете јахти престанаа да се распрашуваат и да фотографираат. Медиумите-домаќини, радиото и телевизијата Хуангдао, исто така, првпат му дадоа интервју во живо на г-дин Хе.

aluminum boat factory in china

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy